Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Löftet - Tinka Ullbro

Löftet

Löftet

4.2507836990595615 638 5 Författare: Tinka Ullbro Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Finns som ljudbok.
Paola arbetar som barnpsykolog för rättsväsendet i Göteborg. Hon förhör och behandlar barn som blivit offer för brott. Efter trettio år i yrket trodde hon att hon hade sett det mesta, ändå blir hon chockad när hon möter en femårig pojke som nyligen sett sin pappa försöka slå ihjäl sin mamma. Paola försöker hjälpa familjen som varit nere i helvetet och vänt. 'Löftet' är en psykologisk spänningsroman om kärleken till ett barn, och den förlamande känslan av skuld och sorg när livet inte blir som man tänkt sig. Boken är delvis är baserad på verkliga händelser.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Barnpsykologen Paola: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-07-26
Längd: 7T 29M
ISBN: 9789177790471
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar