Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Meditation Love Yourself - Ulrika Karlsson

Meditation Love Yourself

Meditation Love Yourself

3.731707317073171 41 5 Författare: Ulrika Karlsson Inläsare: Ulrika Karlsson
Finns som ljudbok.
Meditation Love Yourself - Meditation för att skapa och förstärka kärleken till dig själv. Den skapar självkärlek, tillit och acceptans till dig och din kropp. Meditation kräver koncentration, uthållighet och tid, 11-30 min 1-3 ggr/dag är vanligt. När du börjar meditera så kan du märka hur sinnet drar iväg med tankarna. Använd då t.ex. mantra, andning eller den teknik du använder för att hitta fokus igen, och var kärleksfull och tålmodig med dig själv-om och om igen. Att meditera är som att 'städa och rensa upp på vinden'-välbehövligt men kan också vara tålamodskrävande. Om Ullis: Ullis är leg. sjukgymnast, och är lärare och terapeut i Mediyoga. Hon är även lärare i HoliYoga och HoliYoga Hormon. Idag driver Ullis egen yogastudio, gör yogaresor, föreläser samt utbildar andra inom yoga. Hon är verksam på bl.a. skolor och företag. För mer info se www.plainyoga.se
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-07-20
Längd: 23M
ISBN: 9789177478928
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar