Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den du inte ser - Mari Jungstedt

Den du inte ser

Den du inte ser

3.9656357388316152 4365 5 Författare: Mari Jungstedt Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
”Den du inte ser” är den första delen i Mari Jungstedts succéserie om mordmysterier mitt i den gotländska idyllen, med kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson i täten för utredningarna. Försommaren blomstrar och det närmar sig turistsäsong i Visby när två unga kvinnor hittas brutalt mördade. Detta blir början på ett febrilt sökande för att få fast den skyldige innan den första vågen av turister når Gotland – och innan mördaren slår till igen. Men snart följer hela Sverige händelseutvecklingen, och medias framfart skapar en panik som är på väg att lamslå både öns bofasta och de kommande turisterna. En alltmer desperat jakt dras i gång för att hitta gärningsmannen, och Anders Knutas gräver längre och längre tillbaka i de unga kvinnornas förflutna när han får det besked han mest önskat slippa: ännu ett offer har hittats ...
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Knutas: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2008-10-20
Längd: 8T 57M
ISBN: 9789173482035

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2014-10-01
ISBN: 9789100145729
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar