Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Löftet - Anne-Lise Boge

Löftet

Löftet

4.08713550600343 2915 5 Författare: Anne-Lise Boge Inläsare: Anne-Li Norberg
Finns som ljudbok.
Sivert är hela Granlundas ögonsten. Hans glada skratt fyller gården med liv och hans soliga leende värmer allas hjärtan. Allra mest glittrar det om honom när det kommer farandeföljen till gården och han får höra fiolspel. Däremot känner Malin en gnagande oro. Finns det några bland dem som kände Jo? Vad ska de säga när de får se Sivert som blir mer och mer lik sin far? Ännu värre blir det när Sivert sätter sig på tvären och förklarar att han inte vill bli bonde. Han vill leva ett fritt liv och spela fiol! Malin blir så rasande att hon ger honom en örfil. Sivert ser på henne, allvarligt och anklagande. Duger jag inte bara som jag är då? frågar han. Malin blir stum. Det känns som om allt hon har levt för, allt hon offrat, har varit förgäves...
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Malin på Granlunda: 6 Översättare: Sonja Melinder

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2017-07-06
Längd: 6T 36M
ISBN: 9789177610151
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar