Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Slugger - Martin Holmén

Slugger

Slugger

3.3417721518987342 79 5 Författare: Martin Holmén Inläsare: Niklas Engdahl
Finns som ljudbok.
Stockholm 1936. Harry ”Kvisten” Kvist var en gång en lovande mellanviktsboxare men arbetar nu som indrivare. När hans vän, prästen Gabrielsson, hittas brutalt mördad vid altaret i Katarina kyrka på Södermalm verkar polisen inte anstränga sig för att lösa fallet. Samtidigt som Stockholms kriminella strider om stadens malmar dras Kvisten in i en härva som har kopplingar ända ner till Tyskland. Ett Tyskland där nazismen kastar sin långa skugga över ett instabilt Europa. Slugger är benhård, modern noir i en levande, historisk miljö, och den tredje och sista fristående delen om Harry Kvist. Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Harry Kvist: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-09-29
Längd: 10T 56M
ISBN: 9789176516089
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar