Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Bonnie och Clyde - Historien om deras korta liv - Per Stern

Bonnie och Clyde - Historien om deras korta liv

Bonnie och Clyde - Historien om deras korta liv

3.763157894736842 228 5 Författare: Per Stern Inläsare: Susanne Barklund
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
När Bonnie Parker träffade Clyde föll hon direkt. För hans snygga kläder och beslutsamhet. Och för hans fina bil. Hon visste kanske inte att den var stulen, men om hon gjorde det spelade det förmodligen ingen roll för henne. Den som var född in i underklassen måste vara drastisk för att förändra sitt öde, resonerade hon. De var oskiljaktiga från stunden de träffades 1930 hos en gemensam vän i hemstaden Dallas i Texas. Båda föddes fattiga och var förhärdade brottslingar redan i tonåren. Deras korta vuxenliv var en enda lång och våldsam flykt undan lagen. BONNIE OCH CLYDE - HISTORIEN OM DERAS KORTA LIV är en artikel som ursprungligen publicerades i Aftonbladet Levande historia 2011. Per Stern är frilansjournalist och översättare. Skriver reportage, porträtt och historiska artiklar för en rad tidskrifter.
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-07-03
Längd: 22M
ISBN: 9789177618706

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-07-03
ISBN: 9789177618751
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar