Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Självhushållning eller högteknologi - slaget om framtiden - Josefin Olevik

Självhushållning eller högteknologi - slaget om framtiden

Självhushållning eller högteknologi - slaget om framtiden

3.8185840707964602 226 5 Författare: Josefin Olevik Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Glaciärerna smälter, fisken dör och Bangladesh håller på att översvämmas. Men vi fortsätter som om resurserna är oändliga. Forskarna Philipp Weiss och Andreas Molin lever med sina familjer som vi alla måste göra i framtiden. Hållbart. Båda har minskat sin energikonsumtion med mer än hälften. På helt olika sätt. Självhushållning på landet eller högteknologiska hus är två skilda vägar med samma mål - att lösa klimatkrisen. SJÄLVHUSHÅLLNING ELLER HÖGTEKNOLOGI - SLAGET OM FRAMTIDEN är ett reportage som ursprungligen publicerades i Focus nr 46, 2013. Josefin Olevik, journalist och författare som skriver om kultur, familj, resor och friluftsliv. Längtar ständigt till berg och böcker, kan inte låta bli att snubbla över berättelser.
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-07-03
Längd: 27M
ISBN: 9789177785484

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-07-03
ISBN: 9789177785545
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar