Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den sista biffen - Mattias Göransson,Filter

Den sista biffen

Den sista biffen

3.9553072625698324 179 5 Författare: Mattias Göransson,Filter Inläsare: Susanne Barklund
Finns som ljudbok.
Fiser inte kossorna sönder atmosfären, så bälgar de i sig jordens vatten och korpar åt sig odlingsmark som annars hade kunnat göda världens fattiga. Det är vad du har kunnat läsa allt oftare den senaste tiden. Men är det verkligen sant? DEN SISTA BIFFEN är ett reportage skrivet av Mattias Göransson, och publicerades ursprungligen i Magasinet Filter nummer 18, från 2010. Textförfattaren Mattias Göransson är grundare av, och chefredaktör på, Filter. Han har bland annat belönats med Stora Journalistpriset och Sveriges Tidskrifters Stora Pris. Filter är ett aktualitetsmagasin som specialiserat sig på djuplodande reportage om människor och företeelser som färgar vår svenska samtid. När Sifo bad 42 000 personer att ranka Sveriges bästa magasin, placerades Filter på delad förstaplats med fotbollsmagasinet Offside.
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-07-03
Längd: 1T 14M
ISBN: 9789177786573
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar