Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Till dess din vrede upphör - Åsa Larsson

Till dess din vrede upphör

Till dess din vrede upphör

4.169139465875371 1348 5 Författare: Åsa Larsson Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Brodersrivalitet och ond bråd död "Luften och hans egna rörelser har rört upp så mycket slam inuti planet att han inte kan se handen om han håller armen utsträckt och lyser på den med ficklampan. Det är som att simma i en grön soppa. Han ser ingenting. Absolut ingenting. Han vet inte längre vad som är upp och ner. Linan som är fäst vid hans viktbälte fastnar lite här och där, i lastsurrningskrokar i golvet, i ett avslitet säte, i ett löst säkerhetsbälte. Överallt. Sedan börjar han simma på linan. Krockar med den. Fastnar i den. Den löper som ett spindelnät inuti planet. Och han hittar inte ut." Någon mördar Wilma Persson och Simon Kyrö när de dyker på ett plan i Vittangijärvi. Vad är det för gammal hemlighet de har kommit på spåren? Och vem är beredd att mörda för att hindra att den kommer ut? En mordutredning tar sin början där polisinspektör Anna-Maria Mella hotas och kammaråklagare Rebecka Martinsson får besök av de döda.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Rebecka Martinsson: 4 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2008-09-15
Längd: 9T 13M
ISBN: 9789173482042

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2009-10-29
ISBN: 9789143505115
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar