Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Vi mot er - Fredrik Backman

Vi mot er

Vi mot er

4.453043478260869 4600 5 Författare: Fredrik Backman Inläsare: Marie Richardson
Finns som ljudbok.
Den efterlängtade uppföljaren till Björnstad! "Det är så enkelt att få människor att hata varandra att det är obegripligt att vi någonsin gör något annat.” Efter de fruktansvärda händelser som skakade Björnstad i första boken berättar ”Vi mot er” historien om månaderna efteråt. De bästa vännerna Maya och Ana lever ut sommaren på en gömd ö och försöker lämna omvärlden bakom sig, men ingenting blir som de hoppas. Rivaliteten mellan Björnstad och grannstaden Hed växer till en ursinnig kamp om pengar, makt och överlevnad som exploderar när städernas hockeylag möts. Samtidigt avslöjas en ung spelares innersta hemlighet och ett helt samhälle tvingas visa vad det egentligen vill stå för. Det kommer sägas att våldet kom till Björnstad det här året, men det är en lögn. Våldet fanns redan här. Fredrik Backmans ”Vi mot er”, den fristående uppföljaren till ”Björnstad”, är en intensiv skildring av drabbande mänskliga relationer i en liten stad. En berättelse om lojalitet, vänskap och kärleken som utmanar allt.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Björnstad: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-08-21
Längd: 15T 12M
ISBN: 9789176515990
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar