Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Stillhet i tidens larm : Glädjen i att stänga världen ute - Erling Kagge

Stillhet i tidens larm : Glädjen i att stänga världen ute

Stillhet i tidens larm : Glädjen i att stänga världen ute

3.860215053763441 93 5 Författare: Erling Kagge Inläsare: Niklas Falk
Finns som ljudbok.
Söka stillheten Vad är stillhet? Var finns den? Varför är den viktigare än någonsin? Den norske äventyraren Erling Kagge ställer tre frågor – och ger trettiotre försök till svar. Med utgångspunkt från ett middagsbordssamtal med sina tre döttrar går svaren på frågorna via hans fantastiska resor; ensam på skidor till Sydpolen, vandrande i New Yorks underjordiska tunnlar, seglande över Atlanten eller klättrande på Brooklyn Bridge i soluppgången. Även då han har varit utsvulten vid Nordpolen eller vandrat längs stora trafikleder genom LA har han kunnat finna stillhet som skapar meningsfullhet och glädje. Den finns i allt från naturen, i poesin, musiken, konsten, filosofin, yogan och kärleken. Vi har den i oss själva och vi kan skapa den när vi vill, under en promenad, i sängen, i bilen eller var som helst – men den kommer inte av sig själv, vi måste skapa den varje dag. Stillhet är en exklusiv lyx, som är gratis. Översättare: Lotta Eklund
Språk: Svenska Kategori: Fakta Originaltitel: Stillhet i støyens tid Översättare: Lotta Eklund

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-09-28
Längd: 2T 20M
ISBN: 9789176516744
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar