Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Skuggan av tvivel - Peter Robinson

Skuggan av tvivel

Skuggan av tvivel

3.824 1375 5 Författare: Peter Robinson Inläsare: Tomas Bolme
Finns som ljudbok.
Spänningsfyllt om ett allvarligt brott med bakgrund i det förflutna. Vad som skulle ha varit den första dagen i Lauras och Benjamins gemensamma liv blir istället den sista. Brudparet hinner knappt ut på kyrkbacken innan de blir skjutna. I tumultet dröjer det alltför länge innan någon riktig hjälp når fram till blodbadet vid den lantliga kyrkan. När tystnaden lägger sig är flera av bröllopsgästerna döda. Efter en intensiv jakt på förövaren verkar det för en stund som att rättvisan segrat. Men kriminalkommissarie Alan Banks plågas av en känsla av ovisshet. Han vill veta vad som egentligen hände utanför kyrkan och varför. Banks börjar gräva djupare i morden, driven av en stor personlig sorg. Allteftersom nya ledtrådar uppenbarar sig leds Banks längre in i det förflutna och in på gamla hemligheter. När han äntligen närmar sig den chockerande sanningen är det nästan för sent. Peter Robinson, en av världens främsta deckarförfattare, är tillbaka med en ny bok om kriminalkommissarie Alan Banks.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Alan Banks: 24 Originaltitel: Sleeping in the Ground Översättare: Jan Malmsjö

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-08-16
Längd: 15T 11M
ISBN: 9789176515822
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar