Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Begynnelse - Dan Brown

Begynnelse

Begynnelse

3.7222472416122496 8882 5 Författare: Dan Brown Inläsare: Niklas Falk
Finns som ljudbok.
I sin femte spänningsroman med Robert Langdon i huvudrollen väver Dan Brown mästerligt samman mystiska koder, vetenskap, religion, historia, konst och arkitektur. Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, dras in i ett gåtfullt äventyr där han ställs inför två av mänsklighetens eviga frågor, och den omskakande upptäckt som visar sig vara svaret på dem. Med sensationella bästsäljare som Da Vinci-koden, Änglar och Demoner och Inferno är Dan Brown en av världens absolut största spänningsförfattare. Omkring 200 miljoner exemplar av hans böcker har sålts världen över, varav nära 3,5 miljoner i Sverige. Böckerna om Robert Langdon har filmatiserats med Tom Hanks i huvudrollen.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Robert Langdon: 5 Originaltitel: Origin Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-10-30
Längd: 19T 4M
ISBN: 9789176515846
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar