Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Mannen från Marocko - Edgar Wallace

Mannen från Marocko

Mannen från Marocko

3.5 2 5 Författare: Edgar Wallace
Finns som e-bok.
James Morlake bor i en lyxig lägenhet på Bond Street i London. Han tillhör samhällets toppskikt och är mycket rik. Det går rykten om att hans förmögenhet är så stor att han kan leva på räntan ... Inget bankvalv eller kassaskåp är säkert i hans närvaro. Det är många som vet om denna svartklädda gentlemans dubbelliv, men ingen vågar säga något ... Richard Horatio Edgar Wallace (1875-1932) var en brittisk författare av kriminalromaner. Under sin livstid skrev han inte mindre än 175 detektivromaner och 15 skådespel. Många av hans kriminalromaner har filmatiserats.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Erik Karlholm

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-05-18
ISBN: 9788711761915
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar