Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sagan om ringen - Axel Munthe och Tutankhamun - Filter,Oskar Sonn Lindell

Sagan om ringen - Axel Munthe och Tutankhamun

Sagan om ringen - Axel Munthe och Tutankhamun

3.810810810810811 222 5 Författare: Filter,Oskar Sonn Lindell Inläsare: Susanne Barklund
Finns som ljudbok.
Gustaf V:s livmedikus Axel Munthe är en av Sveriges mest mytomspunna personer - något han själv gärna spädde på. Strax före sin död visade han upp en guldring i form av en tvehövdad kobra och hävdade att han själv hade tagit den vid öppnandet av farao Tutanchamons grav. Men var det verkligen sant? Filters reporter bestämde sig för att ta reda på svaret. SAGAN OM RINGEN - AXEL MUNTHE OCH TUTANKHAMUN är ett reportage skrivet av Oskar Sonn Lindell, och publicerades ursprungligen i Magasinet Filter nummer 31, 2014. Oskar Sonn Lindell är journalist och skriver främst längre reportage. Filter är ett aktualitetsmagasin som specialiserat sig på djuplodande reportage om människor och företeelser som färgar vår svenska samtid. När Sifo bad 42 000 personer att ranka Sveriges bästa magasin, placerades Filter på delad förstaplats med fotbollsmagasinet Offside
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-06-08
Längd: 1T
ISBN: 9789177786498
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar