Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det jäser på Noma i Köpenhamn - Per Styregård

Det jäser på Noma i Köpenhamn

Det jäser på Noma i Köpenhamn

3.675675675675676 37 5 Författare: Per Styregård Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Danska Noma rankades som världens bästa restaurang i fyra år. Sommaren 2015 petades de från tronen. Då utmanade kocken René Redzepi hela sin idé om vad en perfekt matupplevelse är. ”Två timmars hårt minglande är äntligen över. Den 500 platser stora, Harry Potter-aktiga, medeltida Guildhall i hjärtat av London är fylld till brädden. Murvlar, pr-nissar, kostymklädda sponsorrepresentanter och en rejäl dos av världens just nu mest omtalade kockar fipplar med mobilerna så att wifi-nätverket bågnar. Upp på scen stegar det varje år alltmer välmående presentatörsproffset Mark Durden-Smith för att avslöja fördelningen av The World’s 50 Best Restaurant-priserna.” DET JÄSER PÅ NOMA I KÖPENHAMN är ett reportage som ursprungligen publicerades i Icon, vinternumret 2015/2016 Sedan denna artikel skrevs, i slutet av februari 2017, serverades sista lunchen och middagen på den adress restaurang Noma haft sedan de öppnade 2004 – Strandgade 93 i centrala Köpenhamn. Men det kommer mera. Efter ett gästspel i Tulum i Mexico, i april och maj 2017, återvänder René Redzepi och hans team till Köpenhamn för att förbereda framtidens Noma, på en annan plats lite längre bort längs vattnet i Köpenhamns hamn. Den nya placeringen kommer göra det möjligt för krogen att ha egna odlingar där ambitionen är att experimentera kring odling och sorter för att uppfylla kraven från kockar och kroggäster.
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-06-05
Längd: 21M
ISBN: 9789177785415

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-06-05
ISBN: 9789177785422
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar