Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Claes och Sara. Det är bara jag. Jag är transvestit. - Katia Wagner

Claes och Sara. Det är bara jag. Jag är transvestit.

Claes och Sara. Det är bara jag. Jag är transvestit.

3.50561797752809 178 5 Författare: Katia Wagner Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Sara Lund är en frontfigur bland transvestiter i Skandinavien. Fram tills för en månad sedan visste ingen utom närmsta familjen att hon till vardags är Claes Schmidt: 'Jag har varit paniskt rädd för att bli avslöjad i hela mitt vuxna liv. Det är slut med det nu. Jag är transvestit och jag skäms inte. Det är otroligt skönt att stå för det.' CLAES OCH SARA. DET ÄR BARA JAG. JAG ÄR TRANSVESTIT är ett reportage som ursprungligen publicerades 14 september 2003 i Sydsvenskan. KATIA WAGNER är undersökande journalist och författare som specialiserat sig på berättande journalistik med ett socialt perspektiv. Hon har bland annat belönats med Guldspaden och Wendelapriset för bästa sociala reportage. Storytel Dox återutger god journalistik i bokform. Artiklar, intervjuer, grävande reportage - som ljudböcker, e-böcker och i tryckt format.
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-06-05
Längd: 27M
ISBN: 9789177616986

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-06-05
ISBN: 9789177617044
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar