Provlyssna
Inte i det här livet... Guns N' Roses - Hårdrockens sista giganter - Del 2 - Mick Wall

Inte i det här livet... Guns N' Roses - Hårdrockens sista giganter - Del 2

Inte i det här livet... Guns N' Roses - Hårdrockens sista giganter - Del 2

4.299820466786356 557 5 Författare: Mick Wall Inläsare: Anders Tengner
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
DET HAR SKRIVITS MYCKET OM GUNS N' ROSES, men inte förrän nu har någon kommit åt sanningen om dem. Guns N' Roses är de sista giganterna inom hårdrocken, och de är vad varje band sedan Rolling Stones har försökt vara - farliga. I en tid när det ständigt leende och MTV-vänliga bandet Bon Jovi var världens största band, så fanns det ett hårdrocksband som verkade komma direkt från det sena 60-talets rockscen med allt som hör därtill. Live like a suicide, brukade bandet skrika från deras ökända hem Hell House i LA, där Mick Wall också träffade bandet för första gången. Mick Wall blev snabbt en del av deras närmsta krets, fram tills att Axl Rose häcklar honom i låten Get in the Ring. Men denna bok handlar inte om smutskastning, utan är en hyllning till både Guns N Roses och frontmannen Axl Rose, musikern som verkligen är vad vi vill att han ska vara den egendomliga rockstjärnan med attityden att aldrig be om ursäkt, förklara sig eller ens bryr sig. Den sista av sin sort, helt enkelt.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Serie: Inte i det här livet: 2 Originaltitel: Last of the Giants Översättare: Anders Tengner

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokfabriken
Utgiven: 2017-09-20
Längd: 6T 59M
ISBN: 9789176297285

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokfabriken
Utgiven: 2017-09-29
ISBN: 9789176297292
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar