Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Månskensdansen - Anne-Lise Boge

Månskensdansen

Månskensdansen

4.127429117553361 3139 5 Författare: Anne-Lise Boge Inläsare: Anne-Li Norberg
Finns som ljudbok.
Ett nytt barn föds på Granlunda: Johans son, som måste växa upp utan far. Berit är hänförd, men hos Malin väcks aldrig de riktigt starka moderskänslorna. Harald gör en ovärderlig insats på gården. Vänlig och hjälpsam som han är charmerar han alla, och Malin känner hur hon dras till honom. Hon kämpar med näbbar och klor mot svagheten som sköljer över henne varje gång han kommer för nära, för gifta sig, det vill hon inte. Men på midsommarnatten ser hon honom tillsammans med den unga, vackra Laura. Och då känner Malin svartsjukan bränna i hjärtan ...
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Malin på Granlunda: 5 Översättare: Sonja Melinder

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2017-06-29
Längd: 6T 20M
ISBN: 9789177610144
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar