Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Röd död - Peter Gissy

Röd död

Röd död

3.2151162790697674 344 5 Författare: Peter Gissy Inläsare: André Christenson
Finns som ljudbok.
Fanns det en hemlighet i hennes förflutna? På sin östtyska hustrus dödsbädd lovar Kent Mortland att undersöka en sak ur hennes förflutna. Resan till det forna DDR blir en färd också in i det förflutnas mörka skuggor när han dessutom blir indragen i en serie sexmord. Motvilligt dras han in i jakten på en mördare som väljer sina offer på ett oväntat sätt. Peter Gissys böcker om deckarhjälten Kent Mortland har väckt stor uppmärksamhet. De kännetecknas av hög spänning, högt tempo och överraskande vändningar i handlingen. 'En höjdare! Spännande och otäckt realistisk kryper intrigen under skinnet på en. Börjar man läsa är man fast.', Jan Jingryd 'Rasande skickligt. Du får en särskild plats på min hylla, Gissy', Norrköpings Tidning
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Kent Mortland: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2017-08-04
Längd: 9T 36M
ISBN: 9789175237947
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar