Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Skapelsens krona - Fay Weldon

Skapelsens krona

Skapelsens krona

0.0 0 5 Författare: Fay Weldon
Finns som e-bok.
Plötsligt, efter nästan tjugo år, stod Leslie Beck i dörröppningen till galleriet. På ett ögonblick väcktes de gamla känslorna till liv igen - rivaliteten, otroheten, passionerna. På 70-talet levde Leslie ett till synes perfekt liv med fru och barn i ett underbart viktorianskt hus. På ytan var allt perfekt i alla fall ... Den som nu nostalgiskt minns tillbaka är Nora, Leslies tidigare älskarinna. De för länge sedan avslutade erotiska äventyren finns bevarade i henne. Fay Weldon (född 1931) är en engelsk författare som skriver med stor inlevelse, kärlek och humor om hur det är att vara kvinna. Hon har skrivit flera romaner och noveller men även tv-drama, kulturjournalistik och en självbiografi.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare: Annika Preis

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2018-01-23
ISBN: 9788711739792
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar