Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ett jordiskt paradis - Fay Weldon

Ett jordiskt paradis

2.6 10 5 Författare: Fay Weldon Inläsare: Kerstin Weman Thornell
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Efter den så kallade Bridportskandalen fängslas ekonomiprofessorn Julian Darcy. På utsidan slår hans fru Eleanor mynt av skandalen genom att ge intervjuer i olika medier. I intervjuerna målar hon upp ett framtida jordiskt paradis med fred och kärlek. Pengar existerar inte och sex förekommer bara i undantagsfall. Samtidigt möts de båda journalisterna Hugo och Valerie när de ska intervjua Eleanor. Det visar sig att de ska bo på samma hotell ... Fay Weldon (född 1931) är en engelsk författare som skriver med stor inlevelse, kärlek och humor om hur det är att vara kvinna. Hon har skrivit flera romaner och noveller men även tv-drama, kulturjournalistik och en självbiografi. 'Skickligt hanterar Fay Weldon tre parallella skeenden.' - Svenska Dagbladet
Språk: Svenska Kategori: Romaner

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-11-15
Längd: 9T 54M
ISBN: 9788711797457

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-05-18
ISBN: 9788711739761
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar