Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Löftet - Mari Åberg

Löftet

3.9129464285714284 448 5 Författare: Mari Åberg Inläsare: Katarina Lundgren-Hugg
Finns som ljudbok.
Pojken Göran växer upp i Hälsingland som son till en sågverksarbetare. Fadern uppmanar honom att fortsätta i samma fotspår, men Göran vill inte utsätta sig för det hårda och farliga arbetet. Men slita får han när han utauktionerats till en bondgård efter det att modern dör och spriten sätter klorna i fadern. 'Löftet' utspelar sig från 1920-talet och framåt. Göran är vuxen när andra världskriget bryter ut och han blir soldat under många långa och hårda år. Han anmäler sig som frivillig under Finska vinterkriget och blir spanare bakom fiendens linjer. 'Löftet' är den fristående andra delen i en trilogi om Hanna & Göran som inleddes med 'Och kvar stod en röd resväska'.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Hanna & Göran: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2017-07-17
Längd: 11T 33M
ISBN: 9789175238180
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar