Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
En annorlunda tävling - Linnea Berglund

En annorlunda tävling

En annorlunda tävling

0.0 0 5 Författare: Linnea Berglund
Finns som e-bok.
Emelie har åkt med familjen Danielsson som hästskötare under tävlingarna på High Chaparral. Hon får fullt upp att göra med att lära sig allt om de olika grenarna som ingår i lagtävlingen Ranch Team Challange samtidigt som hon tar hand om det vackra arabstoet Saba. Men kommer hon att kunna hålla sina nerver i styr? Och hur kommer det att gå för Rebeccas lag "Västkustmix"? Helgen blir full av nya upplevelser bland lägereldar, tävlingsbanor och riktiga cowboys. En annorlunda tävling är Linnéa Berglunds tredje bok i serien om Emelie Lexander.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Emelie Lexander: 3 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Idus Förlag
Utgiven: 2014-05-14
ISBN: 9789175771373
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar