Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Fyrklövern och Silverelixiret - Lille-Mor Arnäs

Fyrklövern och Silverelixiret

Fyrklövern och Silverelixiret

0.0 0 5 Författare: Lille-Mor Arnäs
Finns som e-bok.
Hunden reste sig smidigt och gick långsamt och hukande fram till Fyrklövern och nosade på dem, en efter en. Han var ännu större på nära håll och de tog genast ett steg bakåt. Pälsen var övervägande grå men längs ryggen löpte ett brett band av mörkbruna, sträva strån. De bärnstensgula ögonen iakttog dem med en intensitet som var skrämmande. - Rör er inte! viskade Linnéa. Hon kände på sig att plötsliga rörelser kunde få den att anfalla. Fyrklövern från Fjärås - Linnéa, Linus, Julia och Gustaf - är tillbaka i Malorbia, den onda och mörka världen. När de ska ta sig hem till Fjärås igen, hamnar de fel och inser snart att de är vilse! Svarthäxornas rike är både större och otäckare än de kunnat föreställa sig ...
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Fyrklövern: 2 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Idus Förlag
Utgiven: 2014-08-08
ISBN: 9789175771298
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar