Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Surtanten Birgitta och Lennart von Spetsnäsa - Erika Svernström

Surtanten Birgitta och Lennart von Spetsnäsa

4.375 16 5 Författare: Erika Svernström Inläsare: Elin Fredrikson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
När surtanten Birgitta får grannbarnens fotboll i huvudet och svimmar av blir hon som förbytt. Från att ha ogillat barn blir hon plötsligt deras bästa vän i kampen mot Lennart von Spetsnäsa, stadens giriga kommunalråd som inte vill satsa en krona på ungarna. En busig bok om en arg tant och fem listiga barn, om otippad vänskap och en femtio år gammal kärlekshistoria. Och om att bjuda fienden på mördarsniglar. Barnboksförfattaren Erika Svernström föddes på Gotland och växte upp i Halmstad. Nu bor hon med sina tre barn och sin man i ett radhus i Stockholm. Erika är journalist på Året Runt, men har haft författardrömmar ända sedan hon var liten och hon samlar på sig idéer medan hon cyklar till jobbet. Hennes böcker har också fått inspiration från upplevelser tillsammans med barnen.
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Surtanten Birgitta: 1

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-05-22
Längd: 3T 9M
ISBN: 9788711797594

Mer info om e-boken:

Förlag: Idus Förlag
Utgiven: 2015-04-08
ISBN: 9789175773100
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar