Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Yoga Nidra-Yogisk Sömn - Ulrika Karlsson

Yoga Nidra-Yogisk Sömn

Yoga Nidra-Yogisk Sömn

4.40625 96 5 Författare: Ulrika Karlsson Inläsare: Ulrika Karlsson
Finns som ljudbok.
Av yoga (sanskrit: förening) och Nidra (sanskrit: sömn), betyder 'fysisk sömn', det vill säga att vid fullt medvetande uppleva att den fysiska kroppen sover. Yoga Nidra har ursprung i den tantriska traditionen. Dess nuvarande form är en 'pratyahara teknik' för att dra tillbaka sinnena från omgivningen och bygga upp ett medvetet lugn inom sig. En timme med Yoga Nidra kan motsvara upp till 8 timmar sömn. Om Ullis: Ullis är leg. sjukgymnast, och är lärare och terapeut i Mediyoga. Hon är även lärare i HoliYoga och HoliYoga Hormon. Idag driver Ullis egen yogastudio, gör yogaresor, föreläser samt utbildar andra inom yoga. Hon är verksam på bl.a. skolor och företag. För mer info se www.plainyoga.se Musik: Musiken är specialkomponerad för Ullis och skapad av M.otto.O-Sundance MD&M, www.sundance.se PinterestTwitter
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-05-11
Längd: 1T 10M
ISBN: 9789177470915
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar