Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Som Vågor - Ulrika Karlsson

Som Vågor

Som Vågor

4.166666666666667 12 5 Författare: Ulrika Karlsson Inläsare: Ulrika Karlsson
Finns som ljudbok.
Som Vågor - En meditation för flöde, lugn och ro Det här är en lugn meditation som du kan använda dig av när som helst. 'Som Vågor'balanserar och lugnar, läker och skapar flöde i ditt liv. Meditation kräver koncentration, uthållighet och tid, 11-30 min 1-3 ggr/dag är vanligt. När du börjar meditera så kan du märka hur sinnet drar iväg med tankarna. Använd då t.ex. mantra, andning eller den teknik du använder för att hitta fokus igen, och var kärleksfull och tålmodig med dig själv-om och om igen. Att meditera är som att 'städa och rensa upp på vinden'-välbehövligt men kan också vara tålamodskrävande. Om Ullis: Ullis är leg. sjukgymnast, och är lärare och terapeut i Mediyoga. Hon är även lärare i HoliYoga och HoliYoga Hormon. Idag driver Ullis egen yogastudio, gör yogaresor, föreläser samt utbildar andra inom yoga. Hon är verksam på bl.a. skolor och företag. För mer info se www.plainyoga.se Musik: Musiken är specialkomponerad för Ullis och skapad av M.otto.O-Sundance MD&M, www.sundance.se PinterestTwitter
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-05-11
Längd: 21M
ISBN: 9789177470977
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar