Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ett Holistiskt Yogapass för Rygg, Nacke och Hjärta - Ulrika Karlsson

Ett Holistiskt Yogapass för Rygg, Nacke och Hjärta

4.857142857142857 7 5 Författare: Ulrika Karlsson Inläsare: Ulrika Karlsson
Finns som ljudbok.
Ett balanserande och revitaliserande pass för hela ryggen, nacken och hjärtat. Det öppnar även upp i hjärtat. Detta pass går även att utföras på stol. Du som har smärta och/eller stelhet i axlar och/eller i nacke jobbar med varsamma rörelser, alt ingen rörelse alls i armar/nacke utan då bara med en stark och mjuk intention. Om Ullis: Ullis är leg. sjukgymnast, och är lärare och terapeut i Mediyoga. Hon är även lärare i HoliYoga och HoliYoga Hormon. Idag driver Ullis egen yogastudio, gör yogaresor, föreläser samt utbildar andra inom yoga. Hon är verksam på bl.a. skolor och företag. För mer info se www.plainyoga.se Musik: Musiken är specialkomponerad för Ullis och skapad av M.otto.O-Sundance MD&M, www.sundance.se
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-05-11
Längd: 1T 19M
ISBN: 9789177470946
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar