Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Fatima - i deckarprästens spår - S1E3 - Mats Ahlstedt

Fatima - i deckarprästens spår - S1E3

Fatima - i deckarprästens spår - S1E3

3.8876404494382024 623 5 Författare: Mats Ahlstedt Inläsare: Matias Holm
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Vem är det som stryper prostituerade kvinnor med en fiskelina och sedan stympar dem? Flera tecken tyder på att Fatima Wallinder och hennes kollegor vid Göteborgspolisen har med en satanistsekt att göra. Djävulsdyrkare som ägnar sig åt människooffer. Och har verkligen Fatimas vän, fängelseprästen Johannes Brobeck, dött en naturlig död? Råkade han i själva verket komma för nära sanningen? När Fatima och hennes spaningsgrupp nystar i fallet hittar de inte bara kopplingar till satanism utan något betydligt värre. Polisen jagar en eller flera gärningsmän som är skoningslösa i sin ondska, och som anser att vissa är mindre värda och inte förtjänar att leva. Och en av dessa är Fatima själv ... Fatima: i deckarprästens spår är en psykologisk thriller som tar pulsen på vår samtid. En saga som ligger närmare verkligheten än vi anar.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Fatima: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokfabriken
Utgiven: 2017-06-15
Längd: 56M
ISBN: 9789176297100

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokfabriken
Utgiven: 2017-06-15
ISBN: 9789176297117
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar