Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mitt liv som hund - Reidar Jönsson

Mitt liv som hund

Mitt liv som hund

3.86046511627907 86 5 Författare: Reidar Jönsson Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En ung pojke berättar med stor humor om sin rotlösa barndom under det sena 1950-talet. Hans namne, boxaren Ingemar Johansson, gör sitt sedertåg över världen medan Ingemar själv för en ojämn kamp mot livets allvarligare händelser: moderns dåliga hälsa, en försvunnen hund och en splittrad familj. Denna gripande uppväxtskildring handlar om hur ett barn ser sin själ förtvina och försvinna därför att ingen hjälper honom med den sorg och vilsenhet han bär inom sig. Han överlever med fantasins hjälp och en osviklig förmåga att se andra människors tillkortakommanden med en humoristisk värme. Mitt liv som hund, som i Lasse Hallströms Oscarsnominerade filmatisering blev en internationell succé, är den första delen i Reidar Jönssons kritikerrosade Hundtrilogi.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Hundtrilogin: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Historiska Media
Utgiven: 2017-06-13
Längd: 9T 35M
ISBN: 9789175455921

Mer info om e-boken:

Förlag: Historiska Media
Utgiven: 2016-01-01
ISBN: 9789175454610
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar