Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej

Det här är namnen

4.0 1 5 Författare: Tommy Wieringa
Finns som e-bok.
En tidlös och högaktuell berättelse om flykt. Prisbelönad och internationellt uppmärksammad författare introduceras på svenska med en poetisk roman om migration, mening och människans villkor. I en fiktiv östeuropeisk gränsstad på en öde slätt dyker en liten grupp utmärglade flyktingar upp från ingenstans och skapar rädsla. När polischefen Pontus Beg arresterar dem finner han bevis i deras bagage på att ett mord begåtts. Han blir gruppens förhörsledare, men kommer senare att bli deras räddare. Den apokalyptiska stämningen som präglat flyktinggruppens vandring över slätten blir allt mer levande under romanens gång. Samtidigt lär vi känna den lilla staden och polisen Begs sympatiska och intelligenta personlighet. Med en unik blandning av humor och vishet kopplar Tommy Weiringa människans mörka natur till frågor om vilka vi är och om försoning är möjlig. Det här är namnen är en mörk saga, men full av medmänsklighet och humor. Det är en urban komedi som sätter fingret på samtidens mest brännande fråga.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Dit zijn de namen Översättare: Joakim Sundström

Mer info om e-boken:

Förlag: Brombergs
Utgiven: 2016-06-09
ISBN: 9789173377430
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar