Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Remix - Tolkningar av mina texter - Petter Alexis Askergren

Remix - Tolkningar av mina texter

Remix - Tolkningar av mina texter

0.0 0 5 Författare: Petter Alexis Askergren
Finns som e-bok.
I boken 16 rader inspirerade rapparen Petter tusentals unga till att börja läsa. Nu tar Petter sitt projekt till nästa nivå. I Remix har han bjudit in flera kända kreativa person att fritt tolka hans texter. Att göra en ”remix” som man säger i musikvärlden. Varje medverkande har fått en egen låttext att reflektera kring och resultatet är en färgstark bok full av inspirerande texter och bilder. Boken får oss att våga närma oss skrivandet på samma orädda sätt som Petter själv. En bok för alla som älskar litteratur och kanske drömmer om att börja skriva. För sitt arbete med att få ungdomar att börja läsa belönades Petter med Begriplighetspriset 2014.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Brombergs
Utgiven: 2016-10-02
ISBN: 9789173378154
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar