Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Lyckligt skild - Magnus Abrahamsson,Marit Danielsson

Lyckligt skild

Lyckligt skild

4.3355263157894735 152 5 Författare: Magnus Abrahamsson,Marit Danielsson Inläsare: Magnus Abrahamsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Hur vet man när förhållandet inte går att rädda? När har man rätt att gå? Krävs svek, otrohet, dåligt sexliv - eller räcker en känsla av att livet borde vara något mer? Med värme och skärpa beskriver författarna de kärlekstvivel vi alla kan drabbas av. De vänder och vrider på perspektiven, ger klarsynta råd och helt nya verktyg för krisande kärlekspar. Är varannan vecka-livet optimalt? Orkar jag behålla kontakten med mitt ex? Hur hantera svartsjuka, skuld, rädsla för ensamhet - och hur blir jag stark igen? Lyckligt skild gör upp med myten om att en separation är ett misslyckande. Utifrån egna erfarenheter ger författarna istället hopp och tröst, och visar att det svåra vägvalet kan leda till en lyckligare tillvaro för både barn och vuxna.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2017-06-15
Längd: 6T 29M
ISBN: 9789113081649

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2017-05-15
ISBN: 9789113080932
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar