Internetbaserad psykologisk behandling - evidens, indikation och praktiskt genomförande - Gerhard Andersson,Per Carlbring,Brjánn Ljótsson,Erik Hedman

Internetbaserad psykologisk behandling - evidens, indikation och praktiskt genomförande

Internetbaserad psykologisk behandling - evidens, indikation och praktiskt genomförande

0.0 0 5 Författare: Gerhard Andersson,Per Carlbring,Brjánn Ljótsson,Erik Hedman
Finns som e-bok.
Internetbaserad psykologisk behandling ökar tillgängligheten till vård med god effekt och bidrar samtidigt till förståelsen för vad som är verksamt i psykoterapi. Bokens författare är pionjärer inom området, och delar här med sig av sin erfarenhet från både forskning och klinisk verksamhet. De berättar vad som är centralt vid internetbehandling ur ett terapeutiskt såväl som juridiskt och tekniskt perspektiv: Hur avgör man vilka klienter som är lämpliga? Hur sker kontakten mellan terapeut och klient på ett säkert sätt? Vad utmärker en bra internetbehandlare? De går även igenom de kliniska program som utvecklats för olika ångestsyndrom, depression och beteendemedicinska problem samt evidensläget för respektive diagnos. Boken vänder sig till studerande och yrkesverksamma inom psykoterapi, psykiatri och primärvård.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2014-04-04
ISBN: 9789127433298
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar