Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Frågorna som gör dig till en mästare - Mikael Arndt

Frågorna som gör dig till en mästare

Frågorna som gör dig till en mästare

4.258454106280193 414 5 Författare: Mikael Arndt Inläsare: Mikael Arndt
Finns som ljudbok.
Utbildnings serie MÄSTAREN i 12 delar inom försäljning av och med Mikael Arndt. Denna utbildningsserie innehåller även Mental träning av och med Annalena Mellblom Lindroos Del 5 Frågorna som gör dig till en Mästare! De allra flesta ställer inga frågor alls i sina säljsamtal vilket leder dom till en massa onödiga nej från sina kunder. Att inte ställa frågor är det samma som att visa hur nonchalant du är och hur ointresserad de egentligen är av den som du vill ska ge dig sina pengar. Här får du förståelsen och taktiken som gör att du lyckas så sälja mycket mer än vad du gör idag.
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business Serie: Mästaren: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-05-04
Längd: 25M
ISBN: 9789177472018
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar