Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ge dig själv 20 gånger större chans att lyckas - Mikael Arndt,Staffan Bond

Ge dig själv 20 gånger större chans att lyckas

Ge dig själv 20 gånger större chans att lyckas

4.224252491694352 602 5 Författare: Mikael Arndt,Staffan Bond Inläsare: Mikael Arndt
Finns som ljudbok.
MÄSTAREN del 2 Utbildnings serie MÄSTAREN i 12 delar inom försäljning av och med Mikael Arndt. Denna utbildningsserie innehåller även Mental träning av och med Annalena Mellblom Lindroos Del 2 Ge dig själv tjugo gånger gånger större chans att lyckas! Skillnaden på att lyckas med det du vill stavas M Å L och det är bara några få procent av befolkningen som sätter mål. De allra flesta gör som sin omgivning och lämnar nästan hela sin liv till slumpen eller lägger det i knäna på en chef. Vakna inte upp i pensionsåldern och undra vad som skulle kunna ha hänt om du satt mål börja nu!!
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business Serie: Mästaren: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-04-27
Längd: 51M
ISBN: 9789177471981
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar