Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Memento mori - Oskar Källner

Memento mori

Memento mori

3.7857142857142856 42 5 Författare: Oskar Källner Inläsare: Anton Franzon
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
'Jag heter Jeanette Roslund', säger hon och sträcker fram handen. 'Det är alltså jag som kommer att hålla det här förhöret.' Han möter hennes blick. Handslaget är fast och stadigt. 'Järnsyrsan', säger han utan minsta antydan till ironi. Han hänger av sig rocken. Undertill har han svarta byxor och svart skjorta - den översta knappen är ledigt uppknäppt - inte för avslappnat, men inte heller för formellt. Hon kan ana seniga muskler under det tunna tyget. Och ärr, massor av ärr. Inspektör Roslund arbetar för Esperverket, den myndighet som har till uppgift att kontrollera och auktorisera personer med superkrafter i Sverige. När en superhjälteinsats i Malmö går fel är det hon som måste ställa de hårda frågorna och utkräva ansvar. Och hon tänker ställa Järnsyrsan till svars, om det så är det sista hon gör. Han vet bara inte om det än.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Järnsyrsan: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Fafner förlag
Utgiven: 2017-04-11
Längd: 1T 19M
ISBN: 9789188511393

Mer info om e-boken:

Förlag: Fafner förlag
Utgiven: 2017-04-11
ISBN: 9789188511348
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar