Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Religionernas historia - Islam - Sören Wibeck

Religionernas historia - Islam

3.4454277286135695 339 5 Författare: Sören Wibeck Inläsare: Sören Wibeck
Finns som ljudbok.
Den muslimska trosbekännelsen lyder: Det finns ingen Gud utom Gud, Muhammed är hans sändebud. Islam är precis som kristendomen en splittrad religion, men grundaren, profeten Muhammed, hyllas och vördas i alla riktningar. Islam har flera dimensioner: Den kan vara en religiös tro, en identitet eller en politisk ideologi tre aspekter som varken inkluderar eller exkluderar varandra. Sören Wibeck, journalist vid Sveriges Radios livsåskådningsredaktion, har besökt ett otal länder och intervjuat människor ur alla religioner. I andra delen av ljudboksserien Religonernas historia läser han upp historien om islam underkastelsens religion.
Språk: Svenska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Historiska Media
Utgiven: 2007-08-01
Längd: 1T 19M
ISBN: 9789185507467
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar