Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Alice i underlandet - Robert Ingpen,Lewis Carroll

Alice i underlandet

Alice i underlandet

3.9619565217391304 184 5 Författare: Robert Ingpen,Lewis Carroll Inläsare: Cecilia Nilsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den oändligt fantasifulla berättelsen av Lewis Carroll började med en saga som berättades på en båtutflykt en sommardag år 1862. Åhörare var tioåriga Alice och hennes båda systrar, döttrar till dekanen vid Christ Church College i Oxford, där Lewis Carroll undervisade. Barnen blev så förtjusta i den otroliga sagovärld han målade upp att de bad honom att skriva ner berättelsen. Alla de drömlika äventyr som Alice råkar ut för när hon har fallit ner i kaninhålet, och inte minst de oförglömliga figurer hon träffar på där, fängslade omedelbart både barn och vuxna. Den ständigt leende Solkatten, Hattmakaren, den vita kaninen och Hjärter Dam har alla kommit att bli några av litteraturens mest älskade och uppskattade sagofigurer.
Språk: Svenska Kategori: Klassiker Serie: B Wahlströms klassiker: 1 Översättare: Christina Westman

Mer info om ljudboken:

Förlag: Svenska Ljud Classica
Utgiven: 2013-11-01
Längd: 3T 7M
ISBN: 9789186023249

Mer info om e-boken:

Förlag: B. Wahlströms Bokförlag
Utgiven: 2017-05-05
ISBN: 9789132164491
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar