Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Beautiful Creatures - Mörka drömmar, livsfarlig kärlek - Margaret Stohl,Kami Garcia

Beautiful Creatures - Mörka drömmar, livsfarlig kärlek

Beautiful Creatures - Mörka drömmar, livsfarlig kärlek

4.135693215339233 339 5 Författare: Margaret Stohl,Kami Garcia Inläsare: Johan Svensson
Finns som ljudbok.
Mörka drömmar, livsfarlig kärlek. En förbannelse, ett val, två öden. När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna. När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta. Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp. En mörk och romantisk kärlekssaga! En skrämmande värld av magi och två huvudpersoner som gör allt för varandra.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Beautiful Creatures: 1 Originaltitel: Beautiful creatures Översättare: Carina Jansson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Earbooks
Utgiven: 2013-11-01
Längd: 16T 1M
ISBN: 9789174831559
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar