Provlyssna
Presidentens heder - Robert Dugoni

Presidentens heder

Presidentens heder

3,19 227 5 Författare: Robert Dugoni Uppläsare: Gert Lundstedt
Ljudbok.
E-bok.
Varför begår presidentens förtrogne självmord?
Varför mörkar Vita Huset polisens misstanke om mord?

Det är inledningen till en politisk thriller där stjärnadvokaten Solane blir engagerad i att avslöja en 30 är gammal konspiration som har förgreningar till den sittande presidenten och till hans eget speciella trauma. Sloane får ett paket från presidentens rådgivare strax innan denne hittas skjulten. Mord säger polisen, självmord säger Vita huset. Solane tvingas samarbeta med en polisdetektiv som vägrar lyda Vita Husets order och med en f.d. CIA-agent med samma mardröm som Sloane.

President Peak har ett förflutet som CIA-chef i Mexico trettio år tidigare. USA ville då slippa beroendet av 'religiös olja' när saudierna använde den for att få inflytande på den värdspolitiska scenen. Det kalla kriget var på topp. Men CIAs agerande i Mexico får inte bli offentligt ... och nu har han som president lovat sina väljare att göra USA oberoende av 'religiös olja'.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Originaltitel: The Jury Master Översättare: Maud Steen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas SE
Utgiven: 2016-12-01
Längd: 15T 21min
ISBN: 9789185247165

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas SE
Utgiven: 2016-09-06
ISBN: 9789185247158
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis