Dopad: Mitt liv som bodybuildingmästare

280 Recensioner

4.6

Längd
8T 21min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Biografier

Dopad: Mitt liv som bodybuildingmästare

280 Recensioner

4.6

Längd
8T 21min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Biografier

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Dopad: Mitt liv som bodybuildingmästare
Cover for Dopad: Mitt liv som bodybuildingmästare

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

4.6

Helhetsbetyg baserat på 280 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Tankeväckande

  • Informativ

  • Motiverande

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 280

  • Urban

    6 feb. 2023

    Tankeväckande

    Ärligt och utan skryt.

  • Johan

    7 feb. 2023

    Tankeväckande
    Motiverande
    Bladvändare

    Wow vilken historia, vilket öde och vilken uppriktig öppenhet!Jag blev så fängslad att jag lyssnade igenom boken på ett par dagar och kunde inte sluta lyssna. Jag hade definitivt velat höra mer! Förutom att historien är väldigt fascinerande så är boken väldigt bra skriven och en stor eloge till uppläsaren som läser in boken lite med glimten i ögat. Jag blev helt tagen av historien! Tack Mats för att du delade med dig av din historia och fortsätt kämpa och inspirera andra!

  • Mikael

    6 feb. 2023

    Tankeväckande
    Bladvändare

    Mycket intressant berättelse. Mats var en av mina idoler i slutet av 80 och början av 90 talet. Kände dock inte till att det stundtals var så illa ställt. Modigt av dig att berätta om hur verkligheten kan se ut.

  • BG

    21 feb. 2023

    Vi tranade pa Olympia samtidigt,du var alltid trots dina framgangar trevlig o odmjuk,du var en forebild!!!! Visste inte att du varit I fritt fall efter karriaren,kom som en chock. Du var som sagt en forebild, efter denna arliga nakna bok ar du en annu storre forebild. Tack Mats o lycka till i livet!!!! BG

  • Helena

    16 feb. 2023

    Informativ
    Tankeväckande
    Inspirerande
    Sorglig
    Oförutsägbar

    Spännande livsöde. En lång resa från uppgång till fall. Otroligt modig och utlämnande bok. Boken lyfter flera viktiga aspekter av att leva med missbruk, ohälsa, och diagnoser men även roliga minnen av när livet och framgången var på topp. Starkt av Mats att dela med sig, en kämpe med gott hjärta. Han visar även på den sportsliga baksidan av att bli ”bortglömd” när karriären inte är på topp längre.

  • L

    11 feb. 2023

    Häpnadsväckande
    Tankeväckande
    Inspirerande
    Hjärtevärmande
    Motiverande
    Bladvändare

    En väldigt fin och naken skildring. Blir både rörd, sorgsen och glad på en och samma gång. Tror att Mats förhållningssätt till livet är a och o om man ska klara av att hitta livskvalitet och glädje trots sorger och motgångar. Hade varit intressant att höra ännu mer om det. Har du, Mats, alltid haft ett starkt psyke (för det tänker jag att du har och måste ha haft). Hur har det förändrats på vägen? Hur kom du till vissa insikter som har hjälpt dig framåt? Vilket stöd och hjälp är livsviktig att få från dem som står bredvid? Utan att det blir sett som pekpinnar och styrning? Tusen tack för att du delat med dig så ärligt av ditt liv. Flera gånger tänkte jag på hur omtänksamt och varsamt du berörde de personer som funnits med någonstans på vägen. Med stor ödmjukhet nämns dem och aldrig med bittra ord som kastar skuggor (även om alla relationer har flera sidor). Du skrev att du var nervös för hur boken skulle mottas av närstående. Jag tänker att du inte kunde gett en finare gåva.

  • S-O

    20 feb. 2023

    Motiverande

    Mats liv kan verkligen hjälpa andra. Mats som jag mött många gånger under min tid i SBBF är en fantastiskt ödmjuk person.

  • Staffan

    8 mars 2023

    Inspirerande
    Hjärtevärmande
    Motiverande

    Fantastisk. Genuin och ärlig med något för alla

  • Hampus

    20 sep. 2023

    Tankeväckande
    Bladvändare

    Mycket bra bok, lyssnade igenom hela boken på 36 timmar. Läsvärd för de flesta!

  • Charlotte

    6 feb. 2023

    Tack Mats för att du delar med dig av din historia. Jag köpte en idolbild av dig på nån tävling i början på 1990-talet, och det var så jag minns dig tills jag lyssnade klart på boken. Då fattade jag att du faktiskt finns på riktigt. Att under den snygga ytan kan allt möjligt pågå. Jag undrar ifall du har några öppna föreläsningar? Jag vill gärna ta med min son att lyssna på dig, men lite svårt om det endast är föreläsningar för t ex slutna sällskap.